Снимка: БулфотоПовече от половината българи дават отрицателната оценка за работата на кабинета,

...
Снимка: БулфотоПовече от половината българи дават отрицателната оценка за работата на кабинета,
Коментари Харесай

Алфа Рисърч: Половината българи са с отрицателна оценка за правителството

Снимка: Булфото

Повече от половината  българи  дават негативната оценка за работата на кабинета, а половината правят оценка отрицателно и активността на премиера Бойко Борисов (49,3%), сочи  изследване  на близката до правителството  Алфа Рисърч.

Управляващите са губещи от събитията през юли, които провокираха и продължаващите митинги (подкрепяни от над 60% от  българи те) с претенции за оставка на държавното управление и доверието към тях съществено спада, пише  " 19 минути ".бг.

С високо отрицание на дейностите и съмнение се отличава и основният прокурор Иван Гешев единствено след шест месеца на този пост. Най-много от интервюираните считат даже, че негова оставка ще помогне повече за превъзмогване на политическата рецесия, в сравнение с оставка на кабинета. И държавното управление, и Гешев съгласно съвсем половината от  българи те са следени от задкулисие към Ахмед Доган и Делян Пеевски от Движение за права и свободи и това очевидно въздейства на оценката за тях. А тази партия е най-силно свързвана с мафия и мутри, следвана от ГЕРБ и  Българска социалистическа партия .

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР